Citroenova prolećna ponuda za C3 i C3 Aircross

Modelu C3 treće generacije odnedavno se na našem tržištu pridružio i krosover C3 Aircross.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 15.05.2018.

09:46

Citroenova prolećna ponuda za C3 i C3  Aircross
C3 Aircross na sajmu automobila u Beogradu (ilustracija)

Novi model na srpskom tržištu, C3 Aircross, imao je domaću premijeru na sajmu automobila u Beogradu, krajem marta.

Ovaj automobil ima atribute krosover vozila - povišeni „klirens“ i izdignutu poziciju vozača, a tu su i estetski dodaci na spoljašnjosti, kao i velike alu felne.

Odlikuje ga velika mogućnost personalizacije koja obuhvata 90 kombinacija boja karoserije i 5 različitih unutrašnjih uređenja.

Citroën C3 Aircross sa benzinskim motorom od 82 ks i srednjim paketom opreme Feel ima cenu od 14.490 evra.

Paket opreme, između ostalog, obuhvata ABS+REF+AFU+ESP+Hill Assist sisteme, klima uređaj, sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema, 6 zvučnika, Bluetooth, USB i AUX konekcije, prepoznavanje znakova ograničenja brzine, LED dnevna svetla, uzdužne krovne nosače i multifunkcionalni volan.
C3 Aircross na sajmu automobila u Beogradu (ilustracija)
Iz aktuelne ponude Citroenovih vozila izdvaja se model C3, koji takođe sa benzincem od 82 konjske snage i u paketu Feel košta od 10.890 evra.

Tokom akcije na poklon se dobijaju i automatski klima uređaj, audio-sistem sa 7“ ekranom osetljivim na dodir, Mirror Link opcija koja omogućava da ekran svog smarfona vidite na dipsleju multimedijalnog sistema automobila, komande na volanu, Bluetooth, USB priključak, 6 zvučnika i svetla za maglu.

U ponudi su uslovi finansiranja na kredit na 36 meseci, uz 0% kamate i bez dodatnih troškova. Za kupovinu preko lizinga, kamata iznosi 0,99%.

Test vožnja može da se zakaže u salonu u Radničkoj 22 ili u salonima dilerske mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: