Opel uvodi novi sistem povezivanja

Opel nastavlja brzu integraciju tehnologije PSA grupacije, u skladu sa strateškim planom PACE.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 11.05.2018.

16:20

Opel uvodi novi sistem povezivanja

Nakon objavljivanja da će inženjerski tim u Riselshajmu voditi razvoj lakih komercijalnih vozila PSA grupacije i da će 15 centara nadležnosti biti raspoređeno u sedištu Opela, nemački proizvođeč će uvesti usluge povezivanja PSA grupacije u Evropi.

U skladu sa tim, brend će istovremeno početi sa ukidanjem tehnologije OnStar koja je u vlasništvu GM, koja će biti završena do kraja 2020. godine.

Nazvan Opel Connect, novi sistem povezivanja će biti predstavljen u Opelovim putničkim i lakim komercijalnim vozilima počev od 2019. godine.

Jedan od prvih modela koji će imati Opel Connect je nova generacija Corse, koju će Opel takođe proizvoditi i kao električni automobil na baterije.

Ponuda povezivanja će uključivati dijagnozu vozila, asistenciju prilikom krađe vozila i daljinski pristup vozilu kao i Apple CarPlay i Android Auto.

Od 2024. godine, Opel Connect će biti dostupan u celoj Opelovoj gami modela.

"Opel se utemeljio u vodeću poziciju što se tiče sistema povezanosti u automobilima. Nova tehnologija će nam omogućiti da ovu ulogu još više učvrstimo u budućnosti", rekao je Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Tokom uvođenja Opel Connect-a, korisnici OnStar sistema mogu biti sigurni da će nastaviti da dobijaju isti nivo usluge, sve do datuma prestanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: