Totalno drugačiji od drugih: “Procurio” novi Maybach

Prve fotografije, koje su dospele na Internet nekoliko dana uoči premijere, otkrivaju potpuno atipičan SUV koncept.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

12:38

Totalno drugačiji od drugih: “Procurio” novi Maybach

Novi Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept, koji će zvaničnu premijeru imati 25. aprila na sajmu automobila u Pekingu, više liči na izdignutu luksuznu limuzinu, nego na klasičan SUV.
Stilski detalji spoljašnjosti inspirisani su dizajnerskom studijom Mercedes-Maybach Vision 6 iz 2016. sa dosta hromiranih ukrasnih elemenata.

Unutrašnjost je obložena luksuznim materijalima, uklučujući kvalitetnu kožu na sedištima, komandnoj tabli, centralnoj konzoli i panelima vrata, a ambijent koji pomalo podseća na enterijer jahti upotpunjuju detalji od skupocenog drveta.
Ultimate Luxury Concept nudi prostor za superudoban smeštaj 4 osobe u sedištima nalik foteljama, dok se po sredini prostire masivna konzola u kojoj su smešteni luksuzni sadržaji.
S obzirom da će koncept imati premijeru u glavnom gradu Kine, umesto šampanjaca, koji je neizbežan detalj u luksuznim vozilima ovog tipa, proizvođač nudi tradicionalni pribor za kineski čaj.

Više detalja o ovom luksuznom automobilu biće poznato u narednim danima, a do tada uživajte u fotografijama.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: