Tesla motiviše radnike: Dokažimo mrziteljima da greše

Rukovodstvo kompanije pokušava da dodatno mobiliše zaposlene kako bi prevazišli probleme sa kašnjenjem u proizvodnji Modela 3.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 31.03.2018.

08:37

Tesla motiviše radnike: Dokažimo mrziteljima da greše

Dok pojedini stručnjaci iz oblasti ekonomije prognoziraju da će Tesla bankrotirati, u kompaniji koriste upravo takve negativne izjave da dodatno motivišu radnike.

Glavni inženjer, Dag Fild, uputio je na adrese zaposlenih mejl u kome ih podseća da bi mnogi želeli da firma propadne.

"Negativni stavovi koji se iznose u javnosti mene lično vređaju, a trebalo bi da se i vi osećate uvređeno", napisao je Fild.

"Hajde da im zajedno dokažemo da nisu u pravu kada se klade protiv nas. Hajde da toj gomili mrzitelja pokažemo da greše", dodaje on.

Dag Fild je podestio radnike da su oči sveta uprte u njih i da svi žele da saznaju koliko primeraka Modela 3 fabrika može da izradi dnevno.

"Ovo je kritičan trenutak u istoriji kompanije. Postoji mnogo razloga da se dodatno motivišemo, a svako od nas treba da pronađe onaj koji će ga lično podstaći da iz ove situacije izađe kao pobednik".

Dag Fild je kazao da je najbolji način da pokažu onima koji im predviđaju krah da greše, da proizvodnju Modela 3 podignu na 300 automobila na dan.

Da bi ispunili ovaj cilj, u Tesli razmatraju mogućnost da neke od radnika koji izrađuju Model S i Model X prekomanduju na proizvodnju Modela 3.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: