Ford Fiesta za pravna lica bez učešća

Za kupovinu Fordovog najpopularnijeg modela na lizing potrebno je u startu manje od 250 evra, a narednih 48 rata iznose po 189 evra.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2018.

12:30

Ford Fiesta za pravna lica bez učešća
Nova Ford Fiesta na sajmu automobila (ilustracija)

Prodavac Fordovih automobila u Srbiji, Grand Motors, ponudio je pravnim licima, u saradnji sa lizing partnerima, novi paket finansiranja bez učešća za kupovinu svih modela i verzija Fordovih modela.

Za preuzimanje automobila dovoljna je inicijalna uplata manja od 250 evra, kažu u Grand Motorsu.

"Recimo, za najtraženiji Fordov automobil u Evropi i kod nas, Fiestu nove generacije u verziji 1.1 sa motorom od 70 KS i Trend paketom opreme, koji inače košta 11.290 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama), prvo plaćanje je 246 evra! Kupac je u obavezi da naredne četiri godine plaća 48 mesečnih rata po 189 evra. Po isteku lizing aranžmana, plaća 30 odsto otkupne cene vozila, u konkretnom slučaju to je 3.387 evra."

I ostali modeli i verzije Fordovih automobila se mogu odmah preuzeti po inicijalnoj uplati i prihvatljivim mesečnim anuitetima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: