Motopassion po 12. put, na radost ljubitelja dvotočkaša

Međunarodni sajam motocikala - "Motopassion", koji se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmu istovremeno sa salonom automobila, privukao je čak i za organizatore neočekivano veliki broj posetilaca.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 25.03.2018.

15:23

Motopassion po 12. put, na radost ljubitelja dvotočkaša
Foto: Beogradski sajam

U halama 7, 8 i 9 svoje modele, pretežno na dva točka, prikazala su 73 izlagača, uključujući najpoznatije svetske proizvođače, koji predstavljaju 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i bicikala.

Posetioci imaju priliku da vide više od 40 premijera, noviteta i ekskluziviteta, među kojima se izdvajaju brendovi BMW, Harley Davidson, Honda, Yamaha, Suzuki, SYM, Ducati, Kawasaki, Kymco, Piaggio...

Sudeći po interesovanju posetilaca tokom prve polovine ove sajamske manifestacije, pun pogodak bilo je "akcentovanje" električnih vozila, motocikala i bicikala, kojima je posvećena i specijalna "zelena zona" u hali 7, ali i jedan novitet - poligon ispred "moto-hala" namenjen za prezentaciju mogućnosti i prednosti e-vozila, te za edukaciju o bezbednoj vožnji motocikala, kažu u Beogradskom sajmu.
Foto: Beogradski sajam
Osim toga, svakog dana, u 12 i 16 časova, na poligonu ispred moto-hala, akrobatskom vožnjom motocikla (Stunt show) predstavlja se kaskader Nikola Radojković iz Aleksinca.

Na istom poligonu, svakog dana od 10 do 18 časova, organizuju se test vožnje skutera, bicikala i trotineta na električni pogon.

Takođe svakodnevno i takođe od 10 do 18 časova Sportsko udruženje "Moto klub Bezbednost" organizuje treninge bezbedne vožnje.

Konačno, nije mala privilegija ni mogućnost da posetioci isprobaju motocikle koji im se svide na nekom štandu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: