Šta je novo na novom Nissan Juke?

Nissan na Salonu automobila u Ženevi predstavio redizajnirani krosover Juke koji je na sceni od 2010. godine.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 10.03.2018.

15:00

Šta je novo na novom Nissan Juke?
Foto: Nissan promo

Iako je B segment za krosovere jedno od "najzatrpanijih" tržišta s obzirom da skoro svaki proizvođač ima svog predstavnika.

Međutim, iako jedan od pionira u ovoj klasi, Nissan još uvek ne izbacuje novu generaciju Juke, već samo dorađuje aktuelnu.

Juke za 2018. je prema najavi japanske kompanije došao sa "novim dodacima i nadogradnji dizajna".

To uključuje tamno hromiranu rešetku sa v obodom oko oznake brenda, okvire prednjih svetala, okrenute indikatore na bočnim retrovizorima, kao i dve nove boje – Vivic Blue i Chestnut Bronze.

Na određenim delovima se mogu primetiti različite završne obrade, uključujući prednje i zadnje branike, pragove vrata i poklopce retrovizora, dok sada bez dodatne doplate stižu i LED maglene od paketa opreme Acenta.

Kupci imaju i dve nove opcije za unutrašnju nijansu, Energy Orange i Power Blue, pored sjajnog crnog izgleda, kvalitetnije kože na volanu, te multimedijalnog displeja sa dezenom bela na crnu, a ugrađena su i dva Bose zvučnika u vozačev naslon za glavu.

U zavisnosti od paketa opreme kupci mogu da raspolažu sa automatskom klimom, USB i Bluetooth konekcijom, adaptivnim tempomatom, parking kamerom, elektropodesivim retrovizorima, Bose stereo sistemom, kožnim sedištima sa grejanjem, te sigurnosnim sistemima poput upozorenja za napuštanje trake, mrtvog ugla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: