Toyota na auto-salonu u Ženevi: Debituje novi Auris

Toyotin nastup na ovogodišnjem ženevskom sajmu automobila obeležiće premijera treće generacije modela Auris, redizajnirani Aygo, kao i konceptna vozila Concept-i i FINE-Comfort Ride.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2018.

12:24

Toyota na auto-salonu u Ženevi: Debituje novi Auris
Toyota Auris za 2019. (tizer)

Treća generacija Aurisa stiže sa svežim, kako u japanskom proizvođaču kažu, "dinamičnijim dizajnom spoljašnjosti", i sa potpuno novim hibridnim pogonom u čijem srcu se nalazi benzinac zapremine 2.0 litara.

Svetski debi u Ženevi takođe ima i novo izdanje modela Aygo. Redizajn ovog vozila treba da ojača poziciju Toyote automobilskom A-segmentu.
Toyota Aygo za 2019.
Pored ova dva modela, pod vizijom "Bolja mobilnost za sve", Toyota će predstaviti dizajn i inženjering koji istražuju kako da se maksimalizuje potencijal budućih vozila koje pokreće struja iz pogonskih baterija (BEV-Battery Electric Vehicles), električnih vozila sa gorivnim ćelijama (FCEV-Fuel Cell Electric Vehicles), autonomne vožnje i veštačke inteligencije.

Puna upotreba mogućnosti autonomne vožnje i veštačke inteligencije biće prikazana u okviru Concept-i porodice od tri vozila koje pokreće struja iz pogonskih baterija, od kojih je svako konstruisano tako da zadovolji potrebe različitih tipova korisnika u različitim uslovima vožnje.
Toyota Aygo za 2019.
Koncept Toyota FINE-Comfort Ride predstavlja pogled na to kako se tehnologija vodoničnih gorivnih ćelija može razviti da bi se napravio prostran, novi oblik premijum limuzine sa fleksibilnim izgledom.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, Toyota će u Ženevi takođe otkriti savremeni trkački koncept, koji signalizira njenu posvećenost sportskim i trkačkim automobilima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: