Novi CR-V stiže u Evropu, u ponudi hibrid, 7 sedišta...

Godinu i po dana nakon američke, nova generacija Hondinog najpopularnijeg SUV-modela najzad će imati i evropsku premijeru.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2018.

08:52

Novi CR-V stiže u Evropu, u ponudi hibrid, 7 sedišta...

Honda CR-V za 2019. debitovaće na Starom kontinentu 6. marta, pod kupolama ženevskog sajma.

Japanski proizvođač držao se oprobane formule kada je reč o dizajnu spoljašnjosti – eksterijer jeste modernizovan, ali su zadržane prepoznatljive proporcije i linije koje su krasile i prethodnika.
Unutrašnjost je znatno više modernizovana i, može se reći, skladnija nego na još uvek aktuelnoj generaciji. CR-V je dobio i digitalnu instrument rablu, što se tradicionalistima neće previše dopasti, a tu je i novi volan.

Kupcima je na raspolaganju sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema na središnjoj konzoili, dok su centralni ventilacioni otvori izmešteni na vrh komande table.

Po prvi put će Honda CR-V biti dostupna i u konfiguraciji sa 7 sedišta.
Novi CR-V u Evropu stiže u dve varijante – sa 1.5 turbo benzincem, uparenim sa manuelnim menjačem sa 6 brzina ili opcionim CVT menjačem, i u hibrdnoj verziji koja osim 2.0 litarskog benzinskog za pogon koristi i 2 električna motora.
Više tehničkih detalja o novoj generaciji Honde CR-V biće poznato nakon ženevske premijere. U prodaji će se najpre naći 1.5 benzinac (prve isporuke očekuju se na jesen), da bi početkom 2019. na evropsko tržište stigao i hibrid.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: