Novi Kia SUV namenjen je mladim i uspešnim Indijcima

Kia je na Salonu automobila Expo 2018. u Nju Delhiju, koji se održava 7-14. februara, predstavila SP Concept novog kompaktnog SUV-a namenjenog indijskom tržištu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 07.02.2018.

11:56

Novi Kia SUV namenjen je mladim i uspešnim Indijcima

Koncept ima dinamičan izgled sa prednjim delom na kome dominira izrazito velika maska, dok su glavna svetla, opremljena LED tehnologijim, tanka i izdužena.

Kako bi SUV bio atraktivniji i privlačniji mladima, opremljen je dvobojnim alu felnama, dok je krov ofarban u kontrastu u odnosu na ostatak karoserije.

Kia nije objavila fotografije unutrašnjosti vozila, a kako su dizajneri zamislili interijer možete pogledati u promotivnom videu: U korejskom proizvođaču kažu da se najavljena produkcijska verzija neće mnogo razlikovati po dizajnu u odnosu na prikazani koncept i da ovim vozilom žele da privuku mlađu populaciju Indijaca koji mogu da priušte automobil u ovoj klasi.

"Koncept možda jeste malo stilski prenaglašen, ali verujte, serijski model biće vrlo sličan ovom", obećava šef dizajna, Peter Šrajer.

Kia se na sajmu u Nju Delhiju predstavlja sa ukupno 16 modela, uključujući sportski sedan Stinger, svoje elektrifikovane modele i hibride.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: