Jeftiniji Ford automobili u februaru

Tokom već tradicionalne prodajne kampanje Fordomanija, u prodajno-servisnoj mreži Forda u Srbiji, od 5. februara do 5. marta u ponudi je ograničena količina putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila sa cenama nižim i do 2.000 evra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

12:40

Jeftiniji Ford automobili u februaru
Foto: B92 (ilustracija)

Akcija podrazumeva da svakog dana u sedmici, osim nedeljom, na sajtu www.ford.rs budu istaknuta četiri vozila sa sniženim cenama i čija je isporuka moguća odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Potencijalni kupci će imati mogućnost da se preliminarno upoznaju sa kompletnom specifikacijom i paketom opreme vozila koja se samo tog dana nude sa posebnim popustom. Na spisku vozila za Fordomaniju, koji je do svake nove objave poslovna tajna, nalaze se i neki ekskluzivni modeli, kao i izvestan broj lakih komercijalnih vozila.

Tokom Fordomanije, koju četvrtu godinu zaredom organizuje ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, po promotivnim cenama će biti ponuđena i dodatna oprema.

Osim prodajno-servisnih centara "Grand Motorsa" u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, u Fordomaniji učestvuju i partneri ove kompanije u Kragujevcu. Čačku, Šapcu i Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: