Kako bi mogla da izgleda američka verzija Pande?

Vest da će Jeep narednih godina izbaciti još manji SUV model zaintrigirao je specijalizovani sajt Motor1 kako bi taj "beba" džip mogao da izgleda.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 04.02.2018.

13:00

Kako bi mogla da izgleda američka verzija Pande?
Ilustracija, Jeep Renegade Trail Hawk (Foto: Getty images)

Kompanija FIAT Chrysler Automobiles (FCA) najavila je proizvodnju najmanjeg modela Jeep i to na evropskom kontinetu, u pogonu u Italiji gde se proizvodi FIAT Panda (seli se u Poljsku) na kojoj će i biti baziran.

Nema sumnje da će "beba" Jeep da se potpuno razlikuje od evropskog rođaka i da će zadržati prepoznatljivi DNK omiljenog američkog proizvođača SUV vozila.

Motor1 dizajneri očekuju da bude nalik na trenutno najmanji Jeep SUV model Renegade, možda malo robusniji poput verzije Trailhawk.

Daleko su i informacije o pogonskim jedinicama, ali se očekuje standardna FIAT ponuda sa 0,9-litarskim TwinAir benzincem sa 100 KS i 1.3-litarski MultiJet dizel sa 75 KS i 190 Nm obrtnog momenta.

Pogon na prednjoj osovini će verovatno biti standardna verzija, a 4x4 opcija kao na Pandi Cross.
Foto: Motor1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: