Mercedes odbrojava do premijere nove A klase

Nemački proizvođač otkrio je u novom videu još neke detalje spoljašnjosti sledeće A klase uoči amsterdamske premijere zakazane za 2. februar.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.01.2018.

13:34

Mercedes odbrojava do premijere nove A klase
Screenshot YouTube

U videu je najverovatnije prikazana Edition 1 verzija, koju će Mercedes ponuditi kupcima u prvih 12 meseci prodaje nove A klase.

Nazire se silueta, kao i detalji karoserije, poput prednje maske, farova, stop svetala, kvaka, malog krovnog spojlera...

Pogled u kabinu pokazuje efekat ambijentalnog osvetljenja, ali najavljuje i opciju glasovnih komandi koja će biti dostupna vlasnicima novog modela: Podsećamo, Mercedes je već objavio fotografije putničke kabine nove A klase, kao i neke detalje motorizacije.

Proizvođač će zvanične fotografije eksterijera i specifikacije modela objaviti 2. februara, za kada je zakazana svečana premijera u Amsterdamu.

Nakon toga, Mercedes A klase biće izložen na štandu auto-salona u Ženevi, koji se održava u prvoj polovini marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: