Razotkrivanje Audija Q8

Audi Q8 skinuo je sa sebe veći deo "kamuflaže" i omogućio nam uvid u dizajn spoljašnjosti ovog vozila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

16:10

Razotkrivanje Audija Q8
Izvor: Automedia/Motor1.com

Novi Audijev SUV snimljen je tokom testova sa minimalnom zaštitom od radoznalih pogleda. Nemački proizvođač ipak je želeo da sakrije neke detalje, pa je prelepio veći deo stop svetala, koja se verovatno prostiru čitavom širinom vozila, slično kao na konceptu ovog automobila iz 2017.

Generalno, dizajn Audija Q8 u velikoj meri je inspirisan istoimenim konceptnim vozilom koje je predstavljeno javnosti na sajmu automobila u Detroitu početkom prošle godine.

Audi nije do kraja otkrio ni prednji deo vozila, s obzirom da je testni primerak ima delimično zamaskirane farove i branik.
Izvor: Automedia/Motor1.com
Audi Q8 je u suštini sportskija i luksuznija verzija SUV-a Q7, sa kupeovskim linijama i dizajnom koji je manje konzervativan kako bi se privukla mlađa dobrostojeća populacija kupaca.

Motorizacija će najverovatnije biti preuzeta od novog Audija A8, a pretpostavlja se da će u vrhu game biti mesta za moćnu RS Q8 varijantu.

Premijera produkcijskog Audija Q8 očekuje se u prvoj polovini 2018, a automobil bi trebalo da bude izložen na nekom od predstojećih velikih svetskih auto-salona.
Izvor: Automedia/Motor1.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: