Sprema se novi Top Gear, gostuje i Ken Blok

Posle prvih epizoda nove sezone šou programa Grand Tour, u prilici smo da vidimo i najavu za sledeću sezonu Bi-Bi-Sijevog automobilskog serijala Top Gear.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

09:10

Sprema se novi Top Gear, gostuje i Ken Blok
Screenshot YouTube

U prvom trejleru za narednu sezonu pojavljuju se dobro poznata lica, voditelji Met Leblank, Kris Haris i Rori Rid, ali i gostujuća zvezda Ken Blok, koji je poznat po video serijalu ekstremne vožnje sa "proklizavanjima" - Gymhkana: U trejleru vidimo delić scene jurnjave u kojoj Blok progoni trojicu voditelja, koji voze tri moćna sportska automobila opremljena V8 motorima: Jaguar F-Type SVR, Shelby Mustang GT350 i McLaren 570S.

Haris je za upravljačem McLarena od 570 konjskih snaga, Rid vozi Jaguar sa 582 "konja", dok se Leblank, kao jedini američki voditelj serijala Top Gear, nalazi u američkom automobilu, modelu Shelby Mustang sa 533 ks.

Trejler ne otkriva datum emitovanja prve epizode novog serijala, ali pretpostavlja se da će 25. sezona startovati početkom 2018.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: