Citroen C3 Aircross u srpskim prodajnim salonima

Nakon srpske premijere novog krosovera, koja je krajem oktobra održana na sajmu automobilau Novom Sadu, C3 Aircross je stigao u prodajne salone Citroena u našoj zemlji.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 12.11.2017.

09:09

Citroen C3 Aircross u srpskim prodajnim salonima
Citroen C3 Aircross Feel

Model koji u gami francuskog proizvođača menja C3 Picasso, prati aktuelni dizajnerski trend Citroena, koji smo već videli na novom C3, uz neke estetske i funkcionalne dodatke karakteristične za krosover modele, poput zaštitnih elemenata na donjim delovima karoserije ili krovnih šina.

Citroen C3 Aircross dugačak je 4,15 m, a zahvaljujući klizećim zadnjim sedištima koji se mogu pomerati napred-nazad po šinama, prtljažni prostor može varirati od 410 do 520 litara.

U kabini dominira centralno pozicionirani sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema, a vozaču i putnicima na raspolaganju je i funkcija bežične dopune smartfon uređaja. Unutrašnjost obiluje mnogobrojnim pretincima i odeljcima za odlaganje sitnica.

C3 Aircross se isporučuje isključivo u verziji sa prednjim pogonom, ali je vozaču na raspolaganju sistem Grip Control koji pomaže da se u vožnji van asfalta snaga preraspodeljuje sa pogonskog točka sa salbijim prijanjanjem na drugi, koji trenutno ima bolji kontakt sa podlogom. Pored toga, C3 Aircross opremljen je i Hill Assist Descent funkcijom za bezbednije spuštanje niz strme terene.

Među savremenim tehnologijama dostupnim u novom modelu, koje služe za lakše i bezbednije putovanje, su sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem za smanjenje rizika od frontalnog udara, sistem za upozorenje o nenamernom napuštanju trake, sistem prepoznavanja znakova za ograničenje brzine, a tu je u 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje smartfon uređaja, Mirror Screen funkcija za uživaje u multimedijalnom sadržaju sa pametnih telefona i 3D navigacija sa prepoznavanjem glasovnih komandi.

Citroën C3 Aircross je dostupan u verziji sa benzinskim PureTech motorom sa 110 ks, uparenim sa manuelnim ili automatskim menjačem, i PureTech benzincem sa 82 ks I manuelnim menjačem.

Takođe, u ponudi su I dva dizel agregata, BlueHDi sa 120 ks i 6-stepenim manuelnim menjačem i BlueHDi sa 100 ks.

C3 Aircross sa srednjim paketom opreme Feel i PureTech motorom sa 82 ks, tokom promotivne akcije ima cenu od 14.490 evra.

Osim toga, automobil se može nabaviti i uz finansiranja sa 0% kamate, za kredit od 36 meseci, ili 0,99% kamate za lizing od 60 meseci.

Sve informacije mogu se pronaći na sajtu Citroena za Srbiju, a zainteresovani kupci mogu da pogledaju najnoviji model u salonima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku ili Bačkoj Topoli, gde mogu da zakažu i test vožnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: