BMW X4 xDrive 20d xLine po specijalnoj ceni

BMW Srbija je potencijalnim kupcima ponudio model X4 20d xDrive sa xLine paketom opreme po ceni od 47.990 evra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.10.2017.

11:45

BMW X4 xDrive 20d xLine po specijalnoj ceni
BMW X4 (ilustarcija)

Kako kaže prodavac, ova ponuda donosi uštedu od preko 12.000 evra, a akcijski BMW X4 od najznačajnijih detalja iz dodatne opreme ima 8-stepeni automatski menjač steptronic sa komandama na volanu, xline paket opreme sa sedištima u kombinaciji koža/štof i aluminijumskim felnama 18”, zatim kameru za vožnju unazad, automatsko zatamnjivanje unutrašnjih i spoljašnjih retrovizora, parking senzore (PDC) napred i pozadi, automatski klima uređaj sa dve zone, tempomat, paket ambijetalnog osvetljenja, Harman Kardon sistem ozvučenja i navigacioni sistem Professional.

BMW X4 20d xDrive za pogon koristi dvolitarski dizel agregat koji razvija 190 konjskih snaga, a automobil od 0-100 km/h stiže za 8 sekundi.

Posebna ponuda za BMW X4 ujedno uključuje i BMW Service Inclusive kao standardnu uslugu, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, a prema uslovima propisanim od strane prozvođača. Tokom ovog perioda vozači će biit bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.

Inače, do novog BMW automobila može se doći i putem programa BMW Premium Selection. Ukoliko je prethodno vozilo klijenta kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunjen je uslov za otkup. Korišćeno vozilo može se iskoristiti i kao učešće za novi BMW automobil.

BMW X4 dostupan je za test vožnju u prodajnim salonima ovog brenda u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: