Šta sprema Mercedes za 2018.

Nemački proizvođač premijum automobila otkrio je planove o novim i restilizovanim modelima za sledeću godinu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

11:08

Šta sprema Mercedes za 2018.
Mercedes A Sedan Concept (ilustracija)

Među prvim vozilima koja će se pojaviti na tržištu u 2018. su redizajnirani modeli S klase Coupe i Cabriolet, koji su imali premijeru na aktuelnom salonu automobila u Frankfurtu.

Kasnije tokom godine, Mercedes će lansirati restilizovani CLS, sa novim motorima preuzetim iz E klase. Nakon toga, biće predstavljena produkcijska verzija sedana A klase i redizajnirani terenac G klase.

Uslediće “fejslift” C klase, koji će doneti osveženje na spoljašnjosti i u unutrašnjosti vozila, a mogu se očekivati i novine u motorizaciji.

Negde na polovini 2018, Mercedes planira da predstavi novi Sprinter, a kompanija je za drugi deo godine predvidela dve nove varijante SUV-a GLC. Jedna će biti verzija sa pogonom na gorivne ćelije (imala premijeru u Frankfurtu), a druga je GLC sa produženim međuosovinskim rastojanjem.

Pred kraj 2018. očekuju se AMG kupe sa 4 vrata i A klasa sedan sa produženim međuosovinskim rastojanjem, verovatno namenjena kupcima u Kini gde su takve limuzine naročito na ceni.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: