Počelo odbrojavanje: Lamborghini Urus stiže 4. decembra

Italijanski proizvođač objavio je kratki video u kome podseća na svoja dostignuća iz prošlosti i najavljuje još jedan revolucionarni model za budućnost – SUV Urus.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

11:53

Počelo odbrojavanje: Lamborghini Urus stiže 4. decembra
Screenshot YouTube

Dugo očekivani Lamborghini Urus biće zvanično predstavljen 4. decembra 2017, 24 godine nakon što je okončana proizvodnja prvog "terenca" ove kompanije, modela LM002.

Proizvođač iz Sant' Agate u videu podseća na zvezdane trenutke iz istorije Lamborghinija, stavljajući akcenat na san osnivača Ferruccia Lamborghinija - koji je želeo da napravi savršeni supersportski automobil – od koga je sve i počelo.

Nižu se uspešni modeli, poput avangardne Miure, a nije zaboravljen ni prvi pokušaj Lamborghinija da na tržište plasira jedan SUV automobil. Kada početkom decembra Urus bude predstavljen javnosti, Lamborghini će nastaviti niz luksuznih auto-brendova koji su, uprkos tradiciji, odlučili da kupcima ponude krosover/SUV vozilo, kao što su Porsche, Bentley, Maserati ili Jaguar, dok su slične modele već najavili Rolls-Royce, Aston Martin, pa čak i Ferrari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: