Specijalna ponuda za BMW Serije 2 Active Tourer

BMW Srbija pripremio je posebnu ponudu za BMW Serije 2 Active Tourer, koji se može nabaviti po ceni od 24.500 evra.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 09.09.2017.

07:59

Specijalna ponuda za BMW Serije 2 Active Tourer
BMW Serije 2 Active Tourer (ilustracija)

Pored akcijskih cena sa popustom i do 3.000 evra, u saradnji sa BMW Financial Services u ponudi su i dva vida finansiranja vozila:

- Beneficirana kamatna stopa od 1% putem standardnog lizinga
- Rata od 222 € putem BMW Select Financing programa

Uz obezbeđenu beneficiranu kamatnu stopu od 1%, BMW Serije 2 Active Tourer ima akcijsku cenu od 24.500 evra, za model 218i.
BMW Serije 2 Active Tourer (ilustracija)
BMW Select Financing predstavlja novi način finansiranja u kome kupci mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom. Ovaj način finansiranja omogućava da kupac kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.

Posebna ponuda za BMW Serije 2 ujedno uključuje i BMW Service Inclusive kao standardnu uslugu, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, a prema uslovima propisanim od strane prozvođača.
BMW Serije 2 Active Tourer (ilustracija)
BMW Serije 2 Active Tourer, kao prvi kompaktni MPV ovog proizvođača, dolazi sa prednjim pogonom, a jedan od aduta mu je i veliki prtljažnik od 468 litara, sa mogućnošću proširenja na maksimalnih 1510 litara, što ga čini optimalnim vozilom za porodični automobil.

Inače, do ovog modela može se doći i putem programa BMW Premium Selection. Ukoliko je polovno vozilo kupca nabavljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunjen je uslov za otkup. Korišćeno vozilo kupci mogu upotrebiti i kao učešće za novi BMW automobil.

BMW Serije 2 Active Tourer dostupan je za test vožnju u BMW prodajnim salonima.
BMW Serije 2 Active Tourer (ilustracija)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: