Nešto novo iz Mercedesa: U pripremi najmanja limuzina

Na Internetu su se pojavile fotografije “kamufliranog” pretprodukcijskog sedana A klase.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 06.09.2017.

11:15

Nešto novo iz Mercedesa: U pripremi najmanja limuzina
Foto: Carscoops/CarPix

Mercedes poslednjih nekoliko godina beleži konstantan rast prodaje svojih vozila, a velike zasluge za to imaju modeli iz kompaktnog segmenta, A klasa hečbek, CLA, GLA i B klasa.

Porodica modela A klase uskoro će biti bogatija za još jedan automobil – sedan verziju, zasnovanu na istoimenom konceptu iz aprila 2017.
Foto: Carscoops/CarPix
Na najnovijim "špijunskim" fotografijama može se videti testni primerak buduće najmanje Mercedesove limuzine, obložen maskirnom folijom, kako bi se od radoznalih očiju sakrili detalji dizajna spoljašnjosti.

Novu najmanju limuzinu, koja će u gami zauzeti poziciju ispod Mercedesa C klase, na tržištu očekuje rival Audi A3 Sedan, a ne nekim tržištima, kao što je kinesko, i BMW Serije 1 Sedan.
Foto: Carscoops/CarPix
Mercedes A klase sedan baziran je na unapređenoj MFA2 mehaničkoj platformi, a paletu motora deliće sa sledećom generacijom A klase hečbek.

Oba ova modela trebalo bi da imaju premijeru tokom 2018. godine, s tim što bi svetlost dana najpre ugledala hečbek verzija.
Foto: Carscoops/CarPix
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: