Nissan još jednom osvežio vremešni 370Z

Nissanov sportski model u prodaji je još od 2009. i dalje odoleva vremenu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 31.08.2017.

13:17

Nissan još jednom osvežio vremešni 370Z

Aktuelni 370Z spada u najstarije sportske automobile na tržištu s obzirom da je ušao u devetu godinu proizvodnje.

Ipak, Nissan veruje da još nije vreme za novu generaciju i da uz manja unapređenja automobil može da se prodaje i u narednih par godina.
Kada je reč o spoljašnjosti, 370Z za 2018. imaće kao standard tonirane prednje i zadnje svetlosne grupe, što je ranije bilo dostupno samo i Nismo verziji.

Osim toga, automobil se isporučuje sa crnim kvakama na vratima, crnim donjim delom zadnjeg branika i novim 19 inčnim alu felnama.

Na raspolaganju je i nova nijansa metalik crvene (prikazana na priloženim kompjuterskim renderima).
Nissan 370Z za 2018. zadržao je postojeći 3.7 litarski V6 koji isporučuje 328 ks.

Snaga se na zadnje točkove prenosi putem šestobrzinskog manuelnog ili sedmostepenog automatskog menjača, a u fabrici kažu da su u restilizovanom automobilu unapredili kvačilo, pa je promena brzina sada preciznija i komfornija za vozača.
U kabini je kao nova opcija dostupan NissanConnect Premium multimedijalni sistem sa sedmoinčnim displejom, satelitskom navigacijom, DVD plejerom i zadnjom kamerom.

Sve nabrojane novine odnose se isključivo na Coupe varijantu, dok će se 370Z Roadster i 370Z Nismo i u 2018. prodavati bez unapređenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: