Kako izgleda novi kineski SUV za Evropu

Kineski proizvođač automobila, Chery, objavio je dva dizajnerska crteža novog kompaktnog SUV vozila kojim planira da osvoji Evropu, ali i svet.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.08.2017.

11:09

Kako izgleda novi kineski SUV za Evropu

Na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu pojaviće se i kineski Chery, koji će evropskoj publici predstaviti kompaktni SUV namenjen globalnom tržištu.

Vozilo prikazano na ovim dizajnerskim skicama, biće izloženo u pretprodukcijskoj verziji, a očekuje se da se serijski model neće previše stilski razlikovati. Chery za sada nije objavio njegv naziv, a u kompaniji kažu da je SUV oblikovan u skladu sa dizajnerskom filozofijom “Life In Motion”.
Inače, novi model treba da postavi osnove za planiranu ekspanziju na evropsko tržište čitave familije automobila ovog proizvođača.

Kinezi kažu da je ciljna grupa za njihove nove modele “mlada, urbana populacija, čiji su pogledi uprti u budućnost, a koja ceni sofisticirane i kvalitetne proizvode”.

Više detalja i fotografija novog Chery SUV-a biće dostupno 12. septembra, na otvaranju frankfurtskog auto-salona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: