Honda Jazz za 2018. debituje u Frankfurtu / FOTO

Nakon premijere zakazane za septembar i frankfurtski auto-salon, restilizovana verzija modela Jazz stiže u evropske prodajne salone u novembru 2017.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.08.2017.

11:41

Honda Jazz za 2018. debituje u Frankfurtu / FOTO

Honda je objavila fotografije i tehničke detalje modela Jazz za 2018. a osim blagog redizajna, kupcima će biti ponuđen i novi 1.5 litarski benzinac sa 130 “konja”.

U poređenju sa aktuelnom verzijom, restilizovani Jazz ima nove farove i izmenjen dizajn prednje maske, kao i preoblikovane branike. Izbor boja spoljašnjosti proširen je novom metalik plavom nijansom, nazvanom Skyride Blue.
Standardna oprema obuhvata City-Brake Active sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti od sudara pri manjim brzinama u gradskoj vožnji, automatske farove i tempomat.

Uz doplatu, na raspolaganju su brojni opcioni sadržaji, kao što je upozorenje na moguć frontalni sudar, zatim sistem upozorenja na nehotično napuštanje vozne trake, tehnologija za prepoznavanje saobraćajnih znakova, beskontaktno otključavanje i startovanje motora, multimedijalni sistem sa ekranom dijagonale 7 inča i zadnjom kamerom.

Osim toga, unutrašnjosti automobila obogaćena je novim dezenima presvlaka.
Jedna od najvažnijih novina je 1.5 litarski i-VTEC motor koji isporučuje 130 ks i koji prema fabričkim podacima prosečno troši 5,4 l/100 km i emituje 124 grama CO2 po kilometru, kada je uparen sa unapređenim CVT menjačem.

U ponudi će biti i novi paket opreme Dynamic, sa specijalnim dodacima na spoljašnjosti automobila, kao što su prednji spliter, zadnji difuzor i mali spojler, bočni aerodinamični dodaci na pragovinma, LED farovi i svetla za maglu i sjajno-crne 16 inčne alu felne sa pneumaticima dimenzija 185/55.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: