VW objavio dizajnerske crteže novog krosovera

Nakon “tizer” videa, nemački proizvođač podelio je sa fanovima i crteže modela T-Roc koje potpisuje dizajner Marco Giumentaro.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

16:22

VW objavio dizajnerske crteže novog krosovera

Produkcijski T-Roc koji će automobilskoj javnosti biti predstavljen 23. avgusta, stilski je zasnovan na istoimenom konceptu iz 2014.

Novi kompaktni krosover vizuelno podseća na pomenuto konceptno vozilo, ali će umesto 3 imati 5 vrata, a dizajn spoljašnjosti automobila potpisuje Marco Giumentaro, koji je u Volkswagenu zadužen za oblikovanje eksterijera.
Iako dizajnerske skice ne odražavaju u potpunosti izgled novih modela, ovi crteži ipak pokazuju da će T-Roc imati sportski dizajn koji treba da privuče mlađu klijentelu.

Paleta motora biće preuzeta od modela kao što su Golf i novi Polo, sa kojima T-Roc deli mehaničku platformu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: