Ford snizio cenu Mondea u Srbiji

Limuzinska verzija sa 4 vrata od 1. avgusta može se nabaviti po ceni od 16.990 evra.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 03.08.2017.

14:33

Ford snizio cenu Mondea u Srbiji

Potencijalnim kupcima dostupna je ograničena količina vozila modela Mondeo sa EcoBoost benzinskim Euro 6 motorom zapremine 1.5 litara. Motor isporučuje 160 ks (118 kW) i 240 Nm maksimalnog obrtnog momenta, a povezan je sa šestostepenim manuelnim menjačem.

Automobil sa osnovnim paketom opreme - Trend, sada može da se kupi za 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Mondeo sa ovom akcijskom cenom prosečno troši 5,9 litara benzina na 100 km, od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,3 sekunde, a razvija maksimalnu brzinu od 217 k/h.

Sa spiska Trend paketa opreme ugrađene u ovu verziju, prodavac izdvaja nekoliko najvažnijih stavki: stop/start sistem, dvozonski automatski klima uređaj (uključuje ventilacione otvore i u zadnjem delu vozila), prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese za prednja i zadnja sedišta, vazdušni jastuk za kolena vozača, disk kočnice na sva četiri točka sa elektronskim asistencijama (ABS+EBD+EBL), elektronski program za kontrolu stabilnosti i pomoć pri kretanju uzbrdo.

Pored toga, kupcima su na raspolaganju: kožom obložen volan (sa električnom servo asistencijom) podesiv po visini i dubini i kožom obložena ručica menjača, elektropomični, grejani spoljni retrovizori u boji vozila, prednja sedišta podesiva u četiri pravca sa lumbalnom podrškom, tempomat sa funkcijom ograničenja brzine, putni kompjuter; tonirana stakla, audio sistem sa osam zvučnika, električna ručna kočnica, projektorski halogeni farovi sa ručnom nivelacijom, halogenim dnevnim svetlima i svetlima za maglu sa funkcijom zaokretanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: