Volvo otkrio delić XC40, pa uklonio fotografiju

U susret premijeri novog krosovera, Volvo je objavio “tizer” fotografiju na kojoj se vidi profil zadnjeg dela automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

11:57

Volvo otkrio delić XC40, pa uklonio fotografiju

Fotografija se nakratko pojavila na nemačkom sajtu ovog proizvođača, da bi kasnije bila uklonjena, a otkriva oblik stop svetala sa karakterističnim LED potpisom.

Volvo XC40, koji je za broj mannji od XC60, preuzeće dosta stilskih elemenata od prošlogodišnjeg koncepta 40.1, uključujući i krovni spojler koji se nazire prvoj fotografiji, dizajn zadnjeg branika i vrata prtljažnika.
Koncept iz 2016: Volvo 40.1
Automobil je postavljen na CMA (Compact Modular Architecture) mehaničku platformu, a očekuje se da će za pogon između ostalog koristiti i trocilindarski 1.5 litarski T5 agregat.

Volvo i dalje krije datum premijere, ali očekuje se da XC40 bude predstavljen u narednim sedmicama, dok bi pred publikom ovaj krosover trebalo da se pojavi u septembru, na auto-salonu u Frankfurtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: