Nova Škoda Yeti/Karoq sa diskretnom kamuflažom / FOTO

Nakon prvog videa, u prilici smo da vidimo i "špijunske" fotografije test prototipa novog Škodinog SUV modela.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 27.04.2017.

11:39

Nova Škoda Yeti/Karoq sa diskretnom kamuflažom / FOTO
Foto: Automedia, CarPix

Posle snimka koji je nastao na autoputu u Češkoj, na Internetu su se pojavile i fotografije delimično maskiranog naslednika aktuelnog modela Yeti.

Na prvi pogled, čini se da je vozilo na fotografijama prikazano u konačnoj, produkcijskoj formi. Međutim, ako pažljivo pogledate videćete bele maskirne elemente na haubi, prednjem braniku, oko farova, kao i preko stop svetala i na vratima prtljažnika.
Foto: Automedia, CarPix
Takođe, deo zadnjeg nosača krova sakriven je iza lažnog stakla. Donji delovi vrata i zadnji branik takođe su sakriveni iza crnih panela.

Čak i ovako "kamufliran", novi SUV u velikoj meri otkriva svoj dizajn, pa je malo toga ostalo nepoznatog, a uglavnom je reč o detaljima.
Foto: Automedia, CarPix
Potpuno je jasno da je dosadašnji dizajn spoljašnjosti, kojeg je krasila originalnost, ustupio mesto takozvanom korporativnom stilskom pristupu, koji je tipičan za Škodine modele najnovije generacije. Tako će novi Yeti/Karoq neizbežno ličiti na veći SUV Kodiaq.
Foto: Automedia, CarPix
Vreme će pokazati da li će naslednika aktuelnog modela biti uspešan kao njegov prethodnik s obzirom da se "stari" Yeti čak i nakon više od 7 godina na tržištu dobro prodaje.

Samo u 2016. kupcima širom sveta isporučeno je 95.600 primeraka ovog automobila.

Izvor: Motor1
Foto: Automedia, CarPix
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: