VW vozi učesnike atletskog prvenstva Evrope u dvorani

U press centru beogradske Kombank arene održana konferencija za medije Ateltskog saveza Srbije i kompanije Porsche SCG, gde je kao kruna dugogodišnje uspešne saradnje ove dve institucije za zvanično vozilo Evropskog atletskog prvenstva u dvorani 2017. imenovan Volkswagen.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

13:29

VW vozi učesnike atletskog prvenstva Evrope u dvorani
Foto: Studio Diznilend

Po završetku konferencije Porsche SCG je zvanično uručio 38 vozila marke Volkswagen na korišćenje atletičarima i organizatorima Evropskog atletskog prvenstva u dvorani koje se u Kombank areni održava od 3. do 5. marta 2017.
Foto: Studio Diznilend
Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani ugostiće preko 1000 sportista, trenera, zvaničnika i sudija.

Kombank Arena je potpuno prilagođena za potrebe ovog takmičenja, po najvišim standardima koje propisuje Evropska atletska federacija, tako da može da primi oko 10.000 navijača.
Foto: Studio Diznilend
Konferenciji i primopredaji vozila prisustvovali su generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković, naš proslavljeni atletičar Asmir Kolašinac i direktor marke Volkswagen Milan Lazić u ime kompanije Porsche SCG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: