Jeftiniji GAZ modeli u Srbiji

Potencijalnim kupcima komercijalnih GAZ vozila u Srbiji ponuđen je novogodišnji popust u iznosu od 1000 eura, na modele sa lagera.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2016.

12:54

Jeftiniji GAZ modeli u Srbiji
Foto: B92 arhiva (ilustracija)

U ponudi su GAZ vozila sa posebnim akcentom na novi model - GAZ Next, u Furgon opciji koji se prodaje u različitim konfiguracijama kabine, sa zapreminom utovarnog prostora do 13,5 m3.

Ovo vozilo je novitet u programu GAZ-a, a moze se kupiti već po ceni od 16.900 evra bez PDV-a, koji je odbitna stavka.

Pored Furgona, na raspolaganju su i laka dostavna vozila Gazela Next i Business, sa različitim utovarnim prostorima, pogonom 4x2 i 4x4, dozvoljene ukupne težine do 3.500 kg. Modeli su pogonjeni Cummims dizel motorima.

Sva navedena vozila iz GAZ programa mogu se voziti sa vozačkom dozvolom “B “kategorije što im, pored ostalog, omogućava upotrebu bez posebnih uslova i tahografa. Takođe, za potencijalne kupce obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja kao i beskamatni krediti kod banaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: