Jeftiniji MINI i 4 godine besplatnog redovnog servisa

MINI Srbija pokrenuo je novu prodajnu akciju za modele Countryman, Cooper S i One sa 5 vrata. Akcija kupcima donosi do 4.000 evra uštede prilikom kupovine automobila, uz dodatnu pogodnost potpuno besplatnog redovnog servisa tokom 4 godine ili 60.000 pređenih kilometara.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

14:15

Jeftiniji MINI i 4 godine besplatnog redovnog servisa
MINI Countryman (iIlustracija)

Gratis servisni paket obuhvata radove i servisiranje fabrički proizvedenih vozila i to po sledećem principu:

- zamenu ulja u motoru, koja podrazumeva i zamenu filtera za ulje,
- servisiranje / zamenu filtera za vazduh, filtera za gorivo, mikro filtera, svećica,
- proveru i zamenu kočione tečnosti,
- kompletnu proveru vozila.

Akcija traje do isteka zaliha ponuđenih vozila, ili do 31. decembra 2016, i važi za modele sa lagera koji su dostupni za isporuku odmah, osim za MINI One model sa 3 vrata koji se već u okviru prodajne akcije nudi po ceni od 19.990 eura.

Više detalja o akciji i cenama možete naći na zvaničnom sajtu MINI-ja u Srbiji.
MINI Heèbek sa 5 vrata (iIlustracija)
U MINI-ju kažu da do novog automobila kupci mogu doći i putem potpuno novog načina finansiranja "MINI Select Financing", kroz koji klijenti mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom.

Ovaj način finansiranja omogućava kupcu da kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: