Kako bi mogla da izgleda nova Giulietta?

Nakon premijera modela Giulia i Stelvio, jasno je da je Alfa Romeo za novu generaciju svojih vozila usvojio dizajnerski jezik koji se znatno razlikuje o prethodnog.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

14:05

Kako bi mogla da izgleda nova Giulietta?
Buduæa Giulietta (Spekulativni render: Theophilus Chin)

Nova limuzina srednje klase i prvi Alfin SUV, dele dosta stilskih detalja, pa se očekuje da italijanski proizvođač nastavi u istom dizajnerskom smeru. Među modelima koji će se pojaviti u narednim godinama je i naslednik aktuelnog kompaktnog hečbeka - Giuliette.

Ovaj automobil predstavljen je 2010. godine i - posle potkompaktnog vozila MiTo - najstariji je u sadašnjoj gami. S obzirom da se naslednik modela MiTo ne spominje u planovima italijanske kompanije, Giulietta je prvi sledeći automobil kojeg očekuje smena generacija.

Ako Alfa prilikom oblikovanja primeni isti dizajnerski recept kao kod modela Giulia i Stelvio, ne treba biti mnogo maštovit da bi se stekla slika o izgledu nove Giuliette.

Mogući dizajn ovog modela predvideo je i nezavisni dizajner i zaljubljenik u automobile, Theophilus Chin, u svom najnovijem radu koji vam prenosimo na našem sajtu. Giulietta je vizuelizovana u najsnažnijoj i najbolje opremljenoj varijanti - Quadrifoglio
Buduæa Giulietta (Spekulativni render: Theophilus Chin)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: