Jaguar zagolicao maštu fanova uoči sajma u Los Anđelesu

Jaguar će na predstojećem auto-salonu koji se održava u najvećem kalifornijskom gradu izložiti novi automobil, za koji se pretpostavlja da ima pogon na struju.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.11.2016.

13:07

Jaguar zagolicao maštu fanova uoči sajma u Los Anđelesu
Screenshot

Kratki video objavljen je nekoliko sati uoči zvanične prezentacije vozila, a proizvođač nije otkrio gotovo ništa o novom automobilu. Ipak, strani mediji već uveliko pišu da je reč od SUV vozilu na struju.

Jaguar je poslednjih meseci najavljivao da radi na električnim automobilima zasnovanim na novoj mehaničkoj platformi. Očekuje se da će električni Jaguar dobijati snagu od dva elektromotora, a svaki će pokretati po jednu osovinu automobila. Ukupna snaga električnog pogonskog sistema trebalo bi da bude iznad 300 ks, dok bi se elektromotori napajali iz baterije od 70 kWh.

Prema istom izvoru, autonomija sa punim baterijama iznosiće oko 450 km.

Više detalja biće poznato nakon premijere ovog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: