Jesenja akcija Citroena

Uvoznik vozila marke Citroen za našu zemlju, kompanija Avtonova KAB, tokom jeseni kupcima predstavlja novu ponudu za modele C4 Cactus i C-Elysée, koji mogu da se nabave uz specijalne uslove kupovine na kredit.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.11.2016.

13:21

Jesenja akcija Citroena
Citroen C4 Cactus (ilustracija)

Citroen C4 Cactus, u verziji Shine, sa benzincem PureTech 82, može da se kupi na kredit uz ratu od 116 evra mesečno.

Inače, ovaj PureTech motor dva puta uzastopno nagrađen je svetskim priznanejm Engine of the Year. Akcijski model, pored ostale opreme, poseduje i automatski klima uređaj, navigaciju, 16 inčne alu felne i parking senzore.
Citroen C-Elysée (ilustracija)
Model C-Elysée, sa Confort paketom i istim PureTech 82 benzinskim motorom dostupan je uz mesečnu ratu od 84 evra.

Akcijski model pored klima uređaja, između ostalog poseduje tempomat i limitator brzine, svetla za maglu, radio/CD/MP3 audio sistem, kompletan bezbednosni paket, dok su branici, kvake na vratima i kućišta spoljnih retrovizora u boji karoserije.

Više podataka o akciji dostupno je na zvaničnom sajtu uvoznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: