Jeftiniji Isuzu do kraja godine

Ovlašćeni prodavac i serviser za vozila marke Isuzu, firma Trio Motors iz Novog Sada, pokrenula je specijalnu jesenju prodajnu akciju za vozila sa lagera, koja će trajati od 1. novembra do kraja godine.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2016.

12:45

Jeftiniji Isuzu do kraja godine
Isuzu D-MAX Crew Cab

Tokom trajanja akcije, pik-ap vozila D-MAX koja se trenutno nalaze na lageru dostupna su po ceni nižoj i do 3.000 evra u odnosu na regularnu. Kao dodatnu pogodnost, Trio Motors poklanja i vaučer u iznosu od 1.000 evra pri odabiru dodatne opreme za pomenuti model, u koju, na primer, spadaju poklopac tovarnog prostora, kuka, vitlo, "snorkel", dodatni bočni pragovi, bull-bar, roll-bar i još mnogo toga.
Isuzu D-MAX Single Cab
Najskuplja verzija sa pet sedišta, Isuzu D-MAX Crew Cab, u najluksuznijoj opremi Quasar, koja pored ostalog podrazumeva kožna grejana sedišta, automatski menjač, automatski klima uređaj, DVD uređaj sa navigacijom, tempomat, kameru za vožnju unazad, dostupna je po ceni od 29.700 evra (+PDV).

Sa druge strane, kupcima kojima je najbitnija veličina tovarnog prostora (dužina od 2,3 metara), idealna će biti verzija D-MAX Single Cab u paketu opreme Satellite. Ovaj model, koji je opremljen klima uređajem, 4WD pogonom, a ima nosivost od preko 1.000 kilograma i može da vuče prikolicu ukupne mase do 3,5 tona, dostupan je po ceni od 20.900 evra (+PDV).
Isuzu D-MAX Single Cab
Uz kupovinu vozila na akciji, moguće je iskoristiti i poklon vaučer od 1.000 evra za dodatnu opremu koja se nudi, a kupcima će u servisu biti besplatno ugrađeni svi odabrani delovi. Drugim rečima, kupac Isuzu D-MAX pik-apa će moći, uz vozilo, praktično besplatno da dobije nešto od opreme, čija je cena u okviru 1.000 evra, odnosno da mu se za 1.000 evra umanji iznos dodatne opreme koja prelazi vrednost poklon vaučera.

Od mnogobrojne dodatne opreme za model D-MAX najinteresantniji su: prednji bull-bar (490 evra + PDV), roll-bar (660 evra + PDV), bočni pragovi (490 evra + PDV), plastična obloga tovarnog prostora (250 evra + PDV), kuka za vuču (340 evra + PDV) i poklopac tovarnog prostora (1660 evra + PDV).

Garancija na Isuzu D-MAX iznosi 3 godine ili 100.000 pređenih kilometara, dok je garantni rok na karoseriju 12 godina. Količine vozila na lageru su ograničene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: