Opel Astra Sedan na akciji

Opel je za kupce u Srbiji pripremio specijalnu ponudu za Astru sedan. Posebno se izdvaja dizel verzija koja je dostupna po ceni od 14.698 evra i uslovima koji uključuju produženu garanciju i pomoć na putu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2016.

10:08

Opel Astra Sedan na akciji

U putanju je model Astra Enjoy sa 4 vrata, pogonjena 1.6 dizel motorom sa 110 ks. Paket između ostalog uključuje: vazdušni jastuk za vozača i suvozča, bočne i zavesaste vazdušne jastuke, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, radio/CD "400 Plus", Bluetooth i USB konekcije, kao i Aux-in priključak i 6 zvučnika.

U opremu spadaju i klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini , halogena prednja svetla, ručice vrata u boji karoserije, daljinska centralna brava, elektropodesivi retrovizori sa grejačima u boji karoserije, dnevna svetla, električni podizači stakala napred i pozadi, putni računar, tempomat, audio komande na upravljaču, 12V utičnica za struju napred, Isofix zadnje sedište, zadnje sedište deljivo 40/60, krovno svetlo napred sa svetlima za čitanje i mikrofonom za telefon, rezervni točak...

Aktuelna ponuda traje do kraja 2017. godine, a Opel podseća da su na akciji i ostale verzije Astre sedan, pri čemu osnovni benzinac košta od 12.677 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: