BMW obeležio 100. rođendan i u Srbiji (FOTO)

U Beogradu je svečano proslavljena stogodišnjica automobilskog brenda BMW, kao i 10 godina rada srpskog generalnog zastupnika, kompanije Delta Motorsa.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 28.10.2016.

11:02

BMW obeležio 100. rođendan i u Srbiji (FOTO)
Foto: Delta Motors

Tekuća 2016. godina u znaku je proslave veka postojanja bavarskog proizvođača, a Delta Motors je velikom žurkom obeležio dva jubileja, 100 godina BMW-a i svoj 10.rođendan. Proslavi je prisustvovalo više od 500 zvanica, klijenata, poslovnih partnera i gostiju iz sfere javnog života.

Čitav događaj bio je u znaku poruke "Uzbudljiv vek je pred nama", čime je BMW želeo da naznači smer kojim će se kretati u budućnosti.
Foto: Delta Motors
Delta Motors, članica Delta Holding grupe, generalni je zastupnik BMW grupe na tržištu Srbije i Crne Gore od 2006. godine.

Kompanija posluje u oblasti uvoza automobila i motocikala, kao i razvoja auto centara u kojima su na jednom mestu objedinjeni prodajni saloni po najvišim i najmodernijim BMW standardima, servisi i prodavnice rezervnih delova.
Foto: Delta Motors
.
Foto: Delta Motors
.
Foto: Delta Motors
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: