Počinje Mercedesova zimska servisna akcija

Generalni distributer Mercedesa u Srbiji, Star Import, pokrenuo je servisnu akciju tokom koje će vlasnici automobila ove marke biti u prilici da pripreme svoje vozilo za predstojeće zimske dane po specijalnim uslovima.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

12:13

Počinje Mercedesova zimska servisna akcija
Ilustarcija (Foto: Mercedes)

Tokom akcije, koja traje do 1. decembra u ovlašćenim Mercedes-Benz servisima, omogućen je pregled važnih kontrolnih tačaka na vozilu po ceni od 999 dinara.

Pregledom su obuhvaćene sledeće stavke:

- kontrola signalizacije i osvetljenja,
- kontrola metlica brisača i mlaznica sistema za pranje stakala,
- kontrola rashladnog sistema motora i tačke mržnjenja rashladne tečnosti,
- kontrola akumulatora,
- kontrola oslanjanja i upravljanja kontrola sistema za kočenje,
- kontrola nivoa motornog ulja, rashladne tečnosti, kočione tečnosti, ulja za servo upravljač,
- kratak test elektronskih kontrolnih jedinica vozila.

Ukoliko se nakon pregleda vlasnici odluče za popravku, pregled se ne naplaćuje, dok klijenti ostvaruju 15% popusta na rad i delove. Popust se ne obračunava na delove koji su već na popustu ili akciji.

Klijenti su takođe u mogućnosti da obave zamenu letnjih guma u cilju pripreme vozila za predstojeću zimsku sezonu, a ponuda obuhvata veliki izbor originalnih felni i premijum modela pneumatika.

Ovlašćeni servisi koji učestvuju u akciji su: Agrohim Auto (Niš), AK Mikom (Novi Sad), AS Triaška (Bački Petrovac), AS MB Đorde Ilić (Martinci), Biševac (Novi Pazar), Emil Frey Auto Centar (Novi Beograd) i Jevtović Cars (Čačak).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: