Volvo na popustu u poslednjoj dekadi oktobra

Povodom desetogodišnjice saradnje sa Volvo Car Group, zvanični uvoznik automobila ove marke - Grand Motors, od 20. do 31. oktobra nudi ograničenu količinu vozila s posebnim popustima, među kojima su i ona s cenom nižom i do 15 odsto.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.10.2016.

14:35

Volvo na popustu u poslednjoj dekadi oktobra
Volvo S60 Edition (ilustracija)

Za Volvo automobile u Srbiji ovaj oktobar je u znaku broja 10 - upravo u ovom mesecu se navršava deset godina od kako se poznati švedski proizvođač, posredstvom Grand Motorsa, zvanično vratio na naše tržište. Osim toga, u poslednjoj dekadi oktobra, od 20. do 31. oktobra, potencijalnim kupcima se nudi ograničen kontigent vozila sa popustima od 10 odsto.

Za nekoliko automobila ovaj oktobarski popust je i veći, pa se mogu kupiti i sa 15 odsto nižom cenom. Među njima je, na primer, Volvo S60 D4 R-Design. Pokreće ga četvorocilindarski dizel motor zapremine 1.969 cm3 sa 190 ks i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga se posredstvom osmostepenog automatskog menjača prenosi na prednje točkove.

Spisak opreme R-DESIGN (sa više od 50 stavki), na vozilu s popustom od 15 odsto dodatno je proširen, pa su na njemu, između ostalog, još i električno podesivo vozačevo sedište sa memorijom, sigurnosni šrafovi za felne, naslon za ruke pozadi sa držačima za čaše i kasetom, senzori za parkiranje napred i pozadi, Business multimedijalni komplet (Sensus navigacija sa mapama Evrope i Srbije, Sensus Connect Infotainment ekran od 7 inča, Web Browser, Media Bluetooth, DVD, iPod i USB priključci).

Osim toga, oprema obuhvata i specijalni Light paket (aktivni Dual-Xenon farovi, prskalice za pranje farova pod visokim pritiskom, unutrašnji i spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem, posebno ambijentalno unutrašnje osvetljenje), zatim Winter paket (grejanje prskalica za pranje vetrobranskog stakla, grejači vetrobranskog stakla, grejanje prednjih sedišta), kao i unutrašnjost obloženu crnom (Nubuck) kožom.

Na raspolaganju je nekoliko ovakvih automobila u beloj i crnoj metalik boji.

Iz ponude se izdvaja još jedno vozilo – takođe je iz familije Volvo S60 D4, koje nosi oznaku Edition, takođe sa opremom visokog nivoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: