Opel predstavio ponudu svojih komercijalnih vozila FOTO

Nemački proizvođač obeležio je dugu tradiciju proizvodnje lakih komercijalnih vozila događajem Opel CV Expo, u hotelu Radison Blu u Beogradu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.10.2016.

10:05

Opel predstavio ponudu svojih komercijalnih vozila FOTO
Foto: Opel Srbija

Na ovom skupu, Opel je brojnim gostima i potencijalnim flotnim kupcima omogućio ekskluzivan uvid u širok spektar svog komercijalnog programa.

Plato ispred hotela bio je popunjen lakim privrednim vozilima, koja su, ovom prilikom, predstavljena uz učešće ovlašćenih partnera kompanije u Srbiji, kao što su Autopromet, Beoauto, Auto One, Auto Mirkos i Interauto-trade.
Foto: Opel Srbija
"Opel ima širok asortiman praktičnih komercijalnih vozila stvorenih da rade podjednako naporno kao i vi", obratio se prisutnima na otvaranju skupa direktor kompanije Opel za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju - Dragan Nenadović.

"Šta god izabrali - Movano, Vivaro, Combo ili Corsu Van, dobijate komercijalno vozilo skrojeno po meri".
Foto: Opel Srbija
Na skupu Opel CV Expo, zainteresovani flotni kupci imali su mogućnost da se upoznaju sa karakteristikama i mogućnostima vozila iz Opelovog komercijalnog programa.
Foto: Opel Srbija
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: