Toyota Corolla za 2017. na sajmu u Nišu

"Toyota Niš" će na sedmoj sajamskoj manifestaciji Auto Moto Fest, koja se od 7. do 9. oktobra održava u hali Čair, uz nekoliko najnovijih modela, premijerno izložiti i redizajniranu jedanaestu generaciju najprodavanijeg automobila u svetu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

11:29

Toyota Corolla za 2017. na sajmu u Nišu
Prva i 11. generacije Corolle

Na oko dve hiljade kvadratnih metara sajamskog prostora, regionalni prodavci automobila, specijalizovane auto-kuće i radionice, predstaviće na niškom Auto Moto Festu najnovije modele putničkog i teretnog programa, motocikle i prateću opremu.

Posetioci Toyota štanda imaće priliku da se upoznaju i sa nekim od modela sa hibridnim pogonom, po kojima je japanski proizvođač prepoznatljiv u svetu.

Predstavljanjem najnovije Corolle, "Toyota Srbija" uključuje se u obeležavanje značajnog jubileja - 50 godina od pojave prvog automobila sa tim imenom. U proteklih pola veka, u 150 država širom sveta isporučeno je više od 44 miliona Corolla, čime je ovaj model stekao titulu najprodavanijeg na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: