Ford obeležava jubilej Fieste posebnom ponudom u Srbiji

Jedan od najdugovečnijih i najprodavanijih automobila u svetu, Ford Fiesta, u 2016. obeležava 40 godina postojanja. U čast jubileja, Grand Motors, u saradnji s Fordom, pripremio je za naše tržište specijalno opremljenu verziju sa cenom za 1.040 evra nižom od regularne.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

10:59

Ford obeležava jubilej Fieste posebnom ponudom u Srbiji
Ford Fiesta (ilustarcija)

Verzija koja se nudi na akciji košta 9.690 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa svim dažbinama). Reč je o modelu sa 5 vrata, Euro 6 benzinskim motorom od 1.25 litara sa 60 kW/82 ks i 114 Nm maksimalnog obrtnog momenta, manuelnim petostepenim menjačem i dodatno proširenim paketom opreme Trend.

Na spisku opreme su, između ostalog, sistem za sprečavanje blokiranja točkova pri kočenju (ABS) sa asistencijom pri iznenadnom kočenju (MBA), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočni vazdušni jastuci, vazdušne zavese, vazdušni jastuk za kolena vozača, kožom obložen volan, podesiv po visini i dubini, kožom obložena ručica menjača.

Osim toga, paket sadrži i ICE Pack 7 - radio/CD/MP3, šest zvučnika, displej sa prikazom dve linije teksta, komande za audio sistem na upravljaču, USB utičnicu, sistem za praćenje pritiska u pneumaticima, kodirani ključ (imobilajzer), daljinsko centralno zaključavanje, manuelni klima uređaj, ISOFIX nosače dečijih sedišta, čelični rezervni točak standardnih dimenzija. Automobil ima i tonirana stakla, dnevna svetla, branike u boji karoserije, elektropodizače prednjih stakala, krovni spojler u boji karoserije, elektropodesive i grejane spoljne retrovizore u boji karoserije, čelične felne sa 195/50R15 pneumaticima, ručice na vratima u boji karoserije...

Za ovu verziju Fieste kupcima se nude posebni uslovi finansiranja: u lizing aranžmanu rata je od 99 evra na pet godina, a u kreditnom kupcu se odobrava 5.000 evra beskamatnog finansiranja. Kao i ostale verzije Fieste, i ova s akcijskim popustom ima petogodišnju opštu garanciju i 12 godina garancije na koroziju. Obavezni servisni intervali su na 20.000 km ili jednom godišnje.

Nastala 1976, Fiesta je za četiri decenije širom sveta prodata u skoro 18 miliona primeraka, a nekoliko godina zaredom je najprodavaniji automobil u svojoj klasi u Evropi i već duže vreme najtraženiji model u Fordovoj ponudi u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: