Otvoren novi Jaguar Land Rover centar u Srbiji (FOTO)

U Beogradu je počeo sa radom novi prodajno-servisni centar dve prestižne britanske automobilske marke.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 23.09.2016.

11:58

Otvoren novi Jaguar Land Rover centar u Srbiji (FOTO)
(Foto Video Studio)

Najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila, svečano je otvoren na Zrenjaninskom putu, na površini 11.000 kvadratnih metara.

Kako kažu u kompaniji British Motors, objekat je izgrađen po poslednjim standardima Jaguar Land Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji. Uoženo je više miliona evra a u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Land Rover trening centrima.
(Foto Video Studio)
British Motors centar za Jaguar i Land Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana planirano je otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Očekuje se da će u prvoj fiskalnoj godini (do 31.03.2017.) u Srbiji biti prodato 150 vozila oba brenda.

Posetioci i zainteresovani kupci moći će u novom salonu da vidi aktuelne modele Jaguara (XE, XF, XJ, F-Pace i F-Type) i Land Rovera (Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover).
(Foto Video Studio)
Na svečanom otvaranju centra, zvanicama su se obratili predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, ambasador Velike Britanije u Srbiji, Denis Kif, regionalni menadžer prodaje Jaguar Land Rover grupe, Erik Plos, i generalni direktor kompanije British Motors, Ostoja Mijailović.
(Foto Video Studio)
.
(Foto Video Studio)
.
(Foto Video Studio)
.
(Foto Video Studio)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: