Klarkson i ekipa vraćaju se na ekrane u novembru

Novi automobilski šou, The Grand Tour, čiji su domaćini bivši voditelji emisije Top Gear, imaće premijeru 18. novembra na online TV servisu Amazon Prime.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 16.09.2016.

14:09

Klarkson i ekipa vraćaju se na ekrane u novembru
Screenshot YouTube

Fanovi Klarksona, Hamonda i Meja, moraće da se strpe još dva meseca, a video klip koji najavljuje početak emitovanja obećava dobru zabavu: The Grand Tour je najavljen kao serijal koji će imati nešto drugačiji koncept od nekadašnjeg Top Geara, jer će se emisije snimati na raznim lokacijama širom sveta. Džeremi Klarkson je na u maju najavio da će u sezoni biti ukupno 12 epizoda, a osim takozvanog Božićnog specijala, radnje ostalih 11 epizoda zbivaju se na egzotičnim lokacijama.

Više je razloga zašto je odlučeno da novi šou dobije baš ovo ime. Jedan od njih leži u činjenici da je koncepcija snimanja nove emisije drugačija i da se dosta putuje. Osim toga, ime nove emisije može da se dovede u vezu i sa istorijskim Grand Tour putovanjima koja su imućniji Evropljani upražnjavali u periodu od sredine 17. do polovine 19. veka, obilazeći kulturno-istorijske znamenitosti Starog kontinenta.

S obzirom da će se studijske scene snimati na različlitim mestima, produkcija se odlučila za neku vrstu šatorske konstrukcije, koja se brzo montira i demontira, pa studio može da se seli sa jedne na drugu stranu planete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: