Unapređeni Volkswagen Up! stigao u Srbiju

Volkswagenov mali gradski automobil restilizovan je početkom godine, a na našem tržištu može se nabaviti po ceni od 8.990 €.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

11:54

Unapređeni Volkswagen Up! stigao u Srbiju

Up! je prvi put predstavljen još 2011. a nakon pet godina, dizajn automobila osvežen je novim prednjim branikom sa svetlima za maglu, dok farovi sada sadrže i LED dnevna svetla. Spoljni retrovizori su dobili pokazivače pravca, a redizajnira su i stop svetla i zadnji branik, uz karakteristični difuzor.

Ponuda boja spoljašnjosti povećana je na 13, a krov se može naručiti u tri nijanse. Kupci će moći da biraju između 10 različitih kombinacija enterijera.
Na raspolaganju su i opcioni multifunkcionalni volan, novi automatski Climatronic klima uređaj, multimedijalni sistem sa USB i Bluetooth konekcijama, kao i Beats audio sistem od 300W.

Aplikacija "Maps+More" omogućava da se multimedijalnim sistemom upravlja putem smartfona ili tablet uređaja. Na ovaj način brzo i lako na ekranu su dostupni podaci o vožnji, navigacija, "hands free" telefoniranje, kao i Think Blue Trainer koji pomaže da se uštedi gorivo.
U Volkswagenu kažu i da svaki Up! stiže opremljen tempomatom, parking senzorima, svetlima za maglu i City Emergency Brake sistemom asistencije.

Pored dva već poznata benzinska motora snage 44 kW/60 ks i 55 kW/75 ks, sada je u ponudi i novi, snažniji trocilindarski 1.0 TSI. Novi benzinac "pozajmljen" je iz modela Golf BlueMotion TSI, a za potrebe gradskog mališana snaga je smanjena sa 115 ks na 90 ks (66 kW), dok maksimalni obrtni moment iznosi 160 Nm.

Restilizovani Volkswagen Up! na akciji trenutno košta od 8.990 €, dok je početna cena u saradnji sa kućom Porsche Mobility 8.190 €.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: