Porodica novog Hyundaija i30 imaće četiri člana?

Na prezentaciji novog i30 održanoj u Nemačkoj, šef dizajna komapanije Hyundai, Peter Šrajer, prikazao je slajd na kome se vide siluete još tri modela bazirana na ovom kompaktnom hečbeku, otkriva Autocar.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 09.09.2016.

13:53

Porodica novog Hyundaija i30 imaće četiri člana?
Buduæa familija i30 modela

Osim skice, nije objavljeno više detalja o ovim modelima, ali pretpostavlja se da je u centru slajda silueta sportske verzije hečbeka i30 koji bi trebalo da dobije oznaku "N" u nazivu, a ispod haube će se naći četvorocilindarski 2.0 turbo motor sa oko 260 ks. U standardnoj varijanti, snaga će se na točkove prenositi pomoću šestobrzinskog manuelnog menjača.

Sa njegove leve strane, nalazi se model sa kupe siluetom, za koji se veruje da će imati 4 vrata, a sa desne je karavan verzija novog Hyundaija i30.
Novi Hyundai i30
Hyundai ne krije da želi da postane najprodavaniji azijski proizvođač automobila u Evropi. Da bi postigao taj cilj moraće da ima dobre rezultate u jednoj od najkonkurentnijih automobilskih klasa na Starom kontinentu - u takozvanom C segmentu, kome pripada porodica modela i30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: