Besplatan hotel za pneumatike, uz kupljene zimske gume

U svakodnevnom životu često se susrećemo sa nedostatkom prostora za odlaganje stvari koje ne koristimo. Isti problem imaju mnogi vozači na početku zimske i letnje sezone, u periodu kada se menjaju gume.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2016.

14:59

Besplatan hotel za pneumatike, uz kupljene zimske gume
Foto: B92 arhiva

Iako je zimska sezona daleko, vozači koji nisu nabavili pneumatike za taj period godine već razmišljaju o zimskim gumama. Za one koji žele da na vreme prebrinu brigu oko kupovine zimskih, ali i smeštaja letnjih pneumatika, PSC Komnenović nudi novu pogodnost.

Svi vozači koji kupe gume i zakažu njihovu zamenu u septembru, na poklon dobijaju smeštaj za letnje gume do proleća. Dodatna povoljnost je što će im usluga zamene pneumatika biti jeftinija za 20 odsto.

Kako bi gume duže trajale, čuvaju se u posebno opremljenom prostoru, gde nema vlage, hemikalija i sunčeve svetlosti, kažu u ovoj firmi. Pogodnost je i to što vlasnici automobila ne moraju lično da ih čistite od prljavštine i kamenčića - u servisu će to učiniti umesto njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: