Novi Land Rover Discovery stiže u Pariz

Land Rover je objavio prvu fotografiju nove generacije modela Discovery, uoči svetske premijere ovo automobila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 06.09.2016.

08:57

Novi Land Rover Discovery stiže u Pariz

Novi Discovery u suštini predstavlja produkcijsku verziju konceptnog vozila Discovery Vision, koje je Land Rover prvi put izloži na sajmu automobila u Njujorku 2014. godine. Ovaj koncept već je poslužio kao osnova za nešto manji Discovery Sport, a sada je došao red i na standardni Discovery.

Na fotografiji se vidi samo "lice" automobila, ali je jasno da je fabrika odlučila da znatno modernizuje dizajn vozila, tako da je nestala karakteristična kutijasta forma, koja je krasila prve 4 generacije.
Pet generacija modela Land Rover Discovery
Novi Discovery postavljen je na aluminijumsku mehaničku platformu, što će doprineti da automobil bude lakši od prethodnika.

Land Rover će fotografije i specifikacije ovog vozila objaviti 28. septembra, uoči početka sajma u Parizu (1-16. oktobra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: