Suzuki Swift SE: Više opreme, stara cena

Potencijalnim kupcima u Srbiji, od sada je na raspolaganju dizajnerski blago osvežen Suzuki Swift SE. Ovaj automobili, sa bogatijim paketom opreme, zadržao je dosadašnju cenu od 10.690 evra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.09.2016.

13:09

Suzuki Swift SE: Više opreme, stara cena
Foto: EXIMPRESS Media Service

Nakon restilizovanog modela SX4 S-Cross, u prodajne salone beogradskog Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzukijevih automobila i motocikala, stiglo je drugo letnje iznenađenje. U pitanju je model Swift, u verziji SE, sa blagim restajlingom i bogatijim paketom opreme, a po staroj, dosadašnjoj ceni od 10.690 evra.
Foto: EXIMPRESS Media Service
Automobil, koji dobija pogon od 1.2 litarskog benzinca sa 94 ks, u dosadašnjem paketu opreme, između ostalog, imao je klima uređaj, elektropodizače stakala, putni računar, daljinsko centralno zaključavanje, radio/CD/MP3 audio uređaj sa šest zvučnika, parking senzore, prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese, vazdušni jastuk za kolena vozača, ABS sa EBD funkcijom, ESP (elektronski program stabilnosti), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), TPMS (sistem nadzora pritiska u pneumaticima)…

Spisak opreme je proširen, tako da prednja sedišta sada imaju grejače, dodata je Bluetooth/hands-free funkcija sa komandama na upravljaču, a ovaj Swift dobio je i sportski volan presvučen kožom, krovni spojler i crne metalik alu felne promera 16 inča. Takođe, paleta dostupnih boja je znatno šira nego pre.

Količine ove verzije modela Swift su ograničene.
Foto: EXIMPRESS Media Service
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: