Prvi pogled u kabinu Škode Kodiaq

Dva dana uoči premijere svog novog SUV modela, Škoda nam je dozvolila da zavirimo u unutrašnjost ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2016.

09:10

Prvi pogled u kabinu Škode Kodiaq

Nekoliko fotografija i kratki video pružaju prvi uvid u izgled kabine Kodiaqa.

Škodin SUV, koji će biti dostupan u verzijama sa 5 i 7 sedišta, u prvoj varijanti raspolaže sa gepekom zapremine 720 litara, dok sa oborenim naslonima maksimalni kapacitet prtljažnog prostora dostiže čak 2.065 l.
Što se tiče dizajna enterijera, nema velikih iznenađenja. Vozača i putnike dočekuje kokpit karakterističan za novije Škodine modele, pre svega za Superb, sa kojim, na primer, deli isti volan.

Donji deo centralne konzole sadrži prepoznatljiv klaster komandi klima uređaja, dok su ekran mulimedijalnog sistema i ventilacioni otvori rešeni drugačije nego na najvećoj Škodinoj limuzini.
Proizvođači automobila na prvim promotivnim fotografijama obično prikazuju model sa najbogatijim paketom opreme, što potvrđuje i ambijentalno LED osvetljenje u kabini, metalni finiš na papučicama nožnih komandi, kvalitetniji materijali unutrašnjih obloga i presvlaka...

Predstavljeni primerak Kodiaqa ima manuelni menjač sa šest brzina i pogon 4x4 (bazni model imaće pogon na prednje točkove), dok će u nekim verzijama u ponudi biti i automatik sa duplim kvačilom.
Prtljažnik: 720 - 2.065 l
Više detalja o Škodi Kodiaq i prve zvanične fotografije spoljašnjosti ovog modela biće objavljeni nakon online prezentacije koja će se održati u Berlinu 1. septembra. Svetska sajamska premijera dogodiće se mesec dana kasnije, na auto-salonu u Parizu.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: